Arama

İptal etmek
Minelab

genel bakış

The waterproof all-terrain CTX 3030 is the ultimate high performance treasure detector. Discover more historical treasures with the most accurate target identification available.

Özellikler

FBS 2, SMARTFIND 2, GPSi ve WI-STREAM TEKNOLOJİSİ

  • FBS 2: Değişken zemin koşullarında daha fazla hedef bulmak için çoklu frekans iletimi ve bobinden dedektöre veri iletişimi kullanır.
  • Smartfind 2: En iyi hedef belirleme sonuçları için dijital hedef işleme ve renkli hedef bilgileri içeren FeCo ayrımını sağlar.
  • GPSi: coğrafi konumların doğru kaydedilmesi için çok yüksek hassasiyete sahiptir.
  • Wi-Stream: ses kalitesi kaybı olmadan çok hızlı kablosuz ses oluşturur.

Hızlı Menüler

Hızlı Menüler, “hareket halindeyken” ayarlarına kolayca erişmenizi sağlar. Akıllı işlevler (Hassasiyet, Gürültü Engelleme, Ses, Zemin Dengesi) ve özelleştirilebilir bir Kullanıcı düğmesi, algılama sırasında en çok kullanılan kontrollerinizde hızlı değişikliklere izin verir.

Ergonomik dizayn

İyi dengelenmiş tasarım, rahat tespit için kol dayanağının arkasındaki tüm pil ağırlığına sahiptir. Dedektör ihtiyaçlarınıza göre tamamen ayarlanabilir.

Waterproof

You can go detecting anywhere with this versatile TREASURE detector. You have the flexibility of land and underwater detecting as the CTX 3030 is waterproof* to 10 ft (3 m).

Ultimate FeCo Discrimination

With Ferrous (Fe) and Conductivity (Co) target resolution, plus adjustable Tone ID Profiles, you can detect (accept) the targets you want to and ignore (reject) the rest. With Target Trace and Target Separation, you can identify multiple targets simultaneously for accurate detecting results.

Wireless Audio

Have the freedom to detect without your headphones being attached to your detector. With the WM 10 Wireless Module^ you have the choice of using the built-in speaker, supplied headphones or your own favourite headphones.
 

Full Colour Display

The full colour LCD clearly displays more target information than ever before and greatly enhances the CTX 3030’s discrimination capabilities.

GPS Locating

See where you have been, and where you are going, by using the Map screen and Navigation Tool.

  • GeoTrails show the ground that you have already covered.
  • WayPoints mark points of interest.
  • FindPoints mark your treasure locations.
  • GeoHunts record your entire detecting adventure.

PC Eşleme

XChange 2 uygulamasını kullanarak tüm dedektör ayarlarınızı ve hazine konumlarını bilgisayarınıza yükleyin. Bulduklarınıza fotoğraf ve metin ekleyin, bunları kategoriler halinde gruplandırın. Konumları Google Haritalar'da görüntüleyin. Favori bölgeleri yeniden keşfetmek için verileri dedektörünüze de indirebilirsiniz.

Kanıt kurtarma ekipleri tarafından komuta yerinizden sahadaki verileri yönetmek için kullanılır.

XChange 2 için SSS'leri buradan görüntüleyin .

Multi-Language

You can choose from 9 different languages: English, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish or Turkish.

Aksesuar Bobinleri

CTX-3030, özel algılama için çeşitli bobinler sunar. Minelab tarafından üretilen CTX 06 Akıllı Bobin ve CTX 17 Akıllı Bobin , dünya çapında Minelab Bayilerinden temin edilebilir. CTX-3030 için üçüncü taraf aksesuar bobinleri Coiltek'te mevcuttur .

Aksesuarlar

CTX 3030 ile uyumludur.
Minelab detector carry bag.

Başa dön

arrow_back Minelab
arrow_back Main Menu
arrow_back Minelab
arrow_back Ürün Filtreleri
arrow_back Minelab
arrow_back Filters