Arama

İptal etmek
Minelab

genel bakış

Powered by GeoSense-PI™ technology, the GPX 6000 is the fastest, lightest and simplest way to find all types of gold in one machine. 

Özellikler

GeoSense-PI ™ Teknolojisi

GeoSense-PI ™ teknolojisi, toprağa gömülü altın sinyallerini hızlı ve hassas bir şekilde analiz eder, böylece tüm altın parçaları net bir şekilde duyabilirsiniz.

Tüm Altınları Bul

Küçük parçalardan büyük külçelere ve aradaki her şey bu tek dedektörle doğru bir şekilde yerleştirilebilir.

Kolay Uzman

Otomatik özellikleri ve kullanımı kolay arayüzü ile GPX 6000'inizi açtığınız andan itibaren altın bulma konusunda uzman olacaksınız. Çünkü Otomatik Zemin Dengesi, dedektörünüzü yerde sallarken değişen toprak koşullarına sürekli uyum sağladığından, herhangi bir ayar yapmaya gerek yoktur. Altın bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

GPX 6000 Öğren

GPX 6000 ™ Learn modüllerimizle Kolay Uzman Olun. Bu kısa videolar, GPX 6000 altın dedektörünü nasıl çalıştıracağınızı öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Daha Hafif Salınım, Daha Uzun Algılama

Yalnızca 2,1 kg (4,6 lb) ağırlığında olup, hafif karbon fiber şaftlar, aerodinamik kontrol kutusu ve imzalı U-Flex ™ kolçağa sahiptir, böylece daha uzun süre algılayabilir ve bunu yaparken kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

Son inşa

Avustralya taşrası, Afrika ve Orta Doğu'nun zorlu ortamlarında test edilen GPX 6000, aşırı sıcağa ve şiddetli yağışlara dayanabilir. Minelab'ın küresel desteğiyle desteklenen 3 yıllık garanti dahildir.

Bobin Seçimi

Bobin seçenekleri arasında dar alanlar ve küçük altın parçalarını saptamak için çok yönlü 11 "Monoloop başlık, tuzlu ortamlarda bile altını doğru şekilde tespit etmek için 14" Double-D başlık ve alanları daha hızlı aramak ve büyük külçeleri bulmak için 17 "Monoloop başlık bulunur. bobinler 1 m'ye (3,3 ') kadar su geçirmezdir.

Yüksek ve Net Ses

İster yüksek sesle ve net harici hoparlörle ister birlikte verilen kablosuz Bluetooth® kulaklıkla dinlerken altın sesini asla kaçırmayacaksınız.

Aksesuarlar

GPX 6000 için.
GPX6000 için.
GPX6000 için.
GPX 6000 için.
Uyumlu Dedektörler için.

Başa dön

arrow_back Minelab
arrow_back Main Menu
arrow_back Minelab
arrow_back Ürün Filtreleri
arrow_back Minelab
arrow_back Filters